



Kod produktu:E409
Migdał kalifornijski - to smaczna i zdrowa przekąska będąca źródłem naturalnego błonnika, białka, witamin E, B2, oraz fosforu i magnezu. Z mielonych migdałów wyrabia się marcepan.
✅ ZASTOSOWANIE
Migdał używany jest powszechnie w cukiernictwie jako smaczny dodatek do ciast, deserów, lodów.
✅ WAŻNE INFORMACJE
Bezwzględną eliminację tych orzechów zaleca się w przypadku zdiagnozowania alergii na orzechy.
✅ WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100G
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
✅ SKŁADNIKI
100% migdał kalifornijski, naturalny, ciemny, cały
✅ SPOSÓB PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
✅ INFORMACJA O ALERGENACH
Produkt może zawierać sezam i różne orzechy oraz zboża zawierające gluten.
Pyszne, zdrowe.