

Kod produktu:E587
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Ocet jabłkowy to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Zastosowanie:
Ważne informacje:
Przeciwwskazaniem do picia octu jabłkowego są choroby wrzodowe, problemy żołądkowe oraz zalecenia lekarskie zakazujące stosowania produktów spożywczych kwaśnych. Po ocet jabłkowy nie powinny również sięgać kobiety w ciąży oraz osoby przyjmujące regularnie leki, cierpiące na różnego rodzaju schorzenia przewlekłe.
Składniki:
Ocet z jabłek ekologicznych 6% kwasowości.
Sposób użycia:
Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1. Przed użyciem wstrząsnąć
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w zacienionym miejscu.
ogólnie ocet sam w sobie jest ok, szkoda że nie jest w ciemnej butelce
Używam zamiast zwykłego octu.
Ocet-kwaśny :) Duży plus za szklaną butelkę.
dla mnie ten ocet jabłkowy jest ok. Polecam.